TAITEILIJAREKRY

Omaleimaisten taiteentekijöiden potpuri

Virkistävä ja poreileva taidekimara

Keskikesän  hykerryttävä kattaus estetiikkaa ja kulttuurinautintoa

TULE PROMOAMAAN ITSEÄSI HONKOFESTIIN

Oletko laulaja, musiikkiryhmä, teatteriryhmä, kuva- tai käsitetailija,  kuvanveistäjä, omakustanneteoksen kirjoittaja (kaunokirjallisuus, runot), tanssitaiteilija, elokuvan tai musiikkivideoiden tekijä tai mikä tahansa taitelija vailla hyviä mahdollisuuksia promota itseäsi tai kokemus on vielä tuoreessa muistissa? Honkofest on tilaisuus saada näkyvyyttä ja kuuluvuutta.

Kulttuuriosuuskunta Perikuva järjestää yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa keskikesän 2022 monitaiteellisten kulttuurinautintojen festivaalin Honkolan kylässä Sastamalassa (Tampereelle 68 km, Poriin 75 km, Turkuun 103 km).

Ensisijaisesti festivaali haluaa luoda areenan niille, joilla ei ole taiteen korkeakoulututkintoa. "Katsokaa tarkemmin, siellä on paljon tähtiä!" Mottomme tuo taiteen jakamisen ja kokemisen ilon festivaalin puitteissa mahdolliseksi. Omaleimaisuus, taiteellinen tinkimättömyys ja intohimo ovat osa festivaalimme näytteillä olevien taiteilijoiden arkea.

FESTIVAALIALUE

Olemme varanneet kaksi vanhaa Honkolan koulun rakennusta, viereisen Heimolan nuorisoseuran talon sekä pihaan rakenteilla olevan näyttämön ja sen katsomorakennuksen festivaaleja varten. Heimolassa ovat kuva- ja käsitaiteen tila sekä kuvanveisto, koulurakennuksissa ovat musiikkiesitykset, sanataide ja elokuvat. Piharakennus, jossa on siis katettu katsomo, on teatterille, musiikille että keskustelutilaisuuksille. Koulurakennuksessa sijaitsevan kirpputorin tiloista yksi suuri luokkahuone vapautuu taiteen myyntiä varten.

ERI TAIDELAJIT TERVETULLEITA

Tanssiryhmät, sanailijat ja akustiset musiikkiryhmät ovat tervetulleita performanssien muodossa eri tiloihin.

Ohjelmaa on tarjolla myös lapsille, joten nukketeatteri, lasten performanssit ja sirkustaide ovat varsin toivottavia joukkoomme tulijoita! Festivaalilla on tanssi- sekä kitaratyöpaja, mukaan mahtuu vielä kaksi muuta työpajaa, ehdota meille!

PALKKIOT

Palkkioita maksamme vain valtakunnallista näkyvyyttä omaaville sekä työpajojen pitäjille, mutta tervetuloa promoamaan ja myymään taidettanne (esim. festivaalikaupassa, myyntiprovisio 5%). Taidenäyttelyt ovat samalla myyntinäyttelyjänne, provisio 5 %). Varaa paikkasi ajoissa. Kuluista voitte neuvotella kanssamme. Selvitämme mahdollisuutta järjestää taiteilijakilpailun tai -stipendin.

YÖPYMINEN

Taitelijat voivat yöpyä maksutta lattiamajoituksessa tai omissa teltoissa. Muutama sänkypaikka myös olemassa. Varaa yöpymispaikkasi! Yhdellä esityksellä voi festareilla viettää kaksi päivää maksutta. Illalla on mahdollisuus saunomiseen. Festari on päihteetön sekä savuton (tupakointipiste järjestetään). Paikalliset nähtävyydet ovat Suomen pisin puinen riippusilta sekä Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto.

KULKUE

Festivaali alkaa riemukkaalla kulkueella 21.7.2022 Vammalassa ja mahdollisesti Huittisissa (bussikuljetus). Varaa paikkasi ajoissa. Mielikuvitus rajana äänen, värin ja liikkeentuottamisessa!

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä festivaalituottajaan ja kysy lisää, varaa paikkasi ajoissa:

Kyllikki Salo / Kulttuuriosuuskunta Perikuva

Honkolantie 23 B

32740 Sastamala

045 6319 613 (parhaiten tavoittaa iltaisin)
tai perikuva@outlook.com